miércoles, 27 de febrero de 2013

3ª QUEDADA DE NUESTROS AMIGOA LES CABRES 17 / 03 / 2013

Bé companys!
Ara sí, ja és oficial ...
La 3 ª kdada Pro-Cabres de Montnegre ja és una realitat!
Com ja és costum en els últims anys, la nostra colla Els Cabres de Montnegre té la satisfacció d'organitzar una reunió d'aficionats a aquest magnífic esport que és el MTB.
I entenem, que la millor manera de retre-li homenatge és gaudint del privilegiat entorn natural que ens envolta.
Any rere any intentem dissenyar un recorregut per Montnegre, que sense ser extremadament exigent, si tingui els al·licients necessaris per entretenir, divertir i sorprendre a tot aquell que vulgui compartir un complert matí de bici amb nosaltres.
La ruta és d'un nivell assequible a qualsevol, que tingui unes nocions mínimes del que exigeix ​​aquest esport ...
Si més no, hem de ser conscients que cada un de nosaltres som responsables dels nostres actes. Això no és una competició, és una reunió d'amics que decideixen passar una bona estona junts.
I que esta oberta a tota persona que li vingui de gust, ja sigui pertanyent a altres colles o no... Tothom sera benvingut!!! 

El recorregut consta de 25 km inicials abans de l'esmorzar, que tindrà lloc al restaurantCan Pradell de Baix (Vallgorguina).


L'esmorzar és voluntari i per compte de cada un, el preu s'ha tancat en 8,5 € i es podrà triar entre botifarra, llom, cansalada o truita francesa tot acompanyat de mongetes i patates fregides i regat amb bon vi, gasosa i aigua . Un cafè o tallat com a fi de festa ... I carretera i manta!!!
La sortida es donarà com finalitzada, i cadascun es podrà retirar quan ell ho cregui oportú ...
Per la via ràpida seguint la V.V (Via Verda) ...
O si queden ganes de fer alguna cosa més, per la Variant Cabres!!! jejeje


Tothom que decideixi apuntar-se a l'esmorzar, haurà d'avisar i fer-nos saber el plat escollit ...
Per això, a partir del dia 25 de febrer es podrà trobar una entrada al nostre bloghttp://elscabresdemontnegre.blogspot.com.es/ exclusivament amb aquesta finalitat ...
S'haura de fer constar nom i plat escollit, ja comptem que per tal de facilitar el treball de recompte els grups i les colles amigues ens faran una entrada conjunta amb la quantitat d'assistents i els plats escollits... Gràcies companys!!!
Si algú no té accés al bloc i desitja apuntar-se, pot fer-ho a través de qualsevol membre de la colla Els Cabres de Montnegre.
Demanem a tots, que tinguin clara la seva decisió i que es sigui fidel a la seva petició, ja que serà la manera que la previsió del restaurant sigui el més ajustada possible a la transmesa i el servei sigui tan correcte com tots desitgem.

Important:

-Data: 17 març 2013

-Lloc de reunió i Partida: Centre comercial Atrium (Aparcament Exterior) Sant Celoni

-Hora de Sortida: 8:00 Am
# Es demana si us plau que s'estigui una mica abans, ja que com és d'entendre mobilitzar un grup tan nombrós ... No sol ser una tasca fàcil... gràcies

Us esperem a tots!!!

3 comentarios:

 1. Colegas,no tenemos noticias vuestras.
  Contamos con vosotros.¿como no?.
  Pensad que tenemos que abisar al restaurante antes del jueves.Esperamos vuestras noticias.Sin vosotros no puede ser igual.

  ResponderEliminar
 2. Hola compis De momento:
  - salvador . Buti
  - simba . Buti
  - cacahuete . Buti
  - laura .lomo
  - orbea . Tortilla
  - barracu . Cansalada
  - isla . Lomo
  - indio . Buti
  Van ocho para la kedada cabruna,si vemos que hay algún cambio o se quiere añadir alguien os lo comunicó colegas un abrazo y ya queda menos

  ResponderEliminar
 3. Gracias por querer compartir un ratillo de buen rollo con nosotros!!! Ánimo Cracks....

  ResponderEliminar